Náplň práce:
plánování jídel, příprava a vaření potravin včetně vážení, měření a míchání ingrediencí; kontrola kvality potravin a míst pro přípravu a servírování jídla (teplota, hygiena); usměrňování pomocníků v kuchyni; školení (v oblasti provozu kuchyně a hygienických podmínek)
Požadavky:
znalost vietnamštiny výhodou; nezbytná znalost vietnamské a asijské kuchyně; spolehlivost a schopnost rychle se učit novým věcem a pracovat v týmu
Zájemci se mohou hlásit průběžně:
1. kolo na základě životopisu (Zasílejte v českém, případně vietnamském jazyce na e-mail:
zaslat email).
2. kolo s vybranými uchazeči na základě telefonického pohovoru
3. kolo s vybranými uchazeči na základně osobní schůzky
Místo výkonu práce: Tuan Anh Truong, Zborovská č.p. 2008, 753 01 Hranice 1