Nástup možný IHNED. Pracovní doba pod dohodě (převážně po - pá, občas víkendy); Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení.
Náplň práce:
řízení a organizace práce kuchyňského týmu; zajištění plynulého chodu kuchyně; zodpovědnost za přípravu kvalitní a chutné stravy, osobní účast v provozu; plánování směn zaměstnanců svěřeného úseku na měsíční bázi; zodpovědnost za dodržování technologických postupů dle norem; kontrola nákladů v hospodaření kuchyně a efektivního nakládání s potravinami, energií a úklidovými prostředky; zajištění dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů, dodržování standardů HACCP; komunikace s dodavateli a kontrola zásob; s tím spojená spolupráce se správcem potravinového skladu; spolupráce s vedoucí stravovacího provozu a s nutriční terapeutkou při sestavování jídelníčku, výběru dodavatelů a surovin; spolupráce na organizaci školení a rozvoje zaměstnanců na svěřeném úseku
Požadujeme:
výuční list v gastronomickém oboru
Zájemci se mohou hlásit:
- zasláním životopisu (CV) na e-mail:
zaslat email